Nu finns det både nytt o gammalt i webshopen!
Även en del samlarexemplar som inte längre finns att köpa från förlagen...
Bradley Smoker kokbok
Kokbok med massor av recept med rökta råvaror som fisk, kött, ost, grönsaker m.m.
Antal i lager: 1
295:-
Home Sausage Making - 4th Edition
Korv, korv och åter korv....
Antal i lager: 2
389:-
Home Smoking Basics
Beskrivningar av rökmetoder och tillvägagångssätt.
Antal i lager: 1
350:-
Jerky - The Complete Guide to Making It
Alla maträtter kan förbättras med fin jerky....
Antal i lager: 1
295:-
RÖK - Allt om maten, smaken & metoden
Kocken Johan Åkerberg tar oss djupt in i rökens dimmor och lär oss allt om den uråldriga tekniken...
Antal i lager: 0
275:-295:-
Simple Smoking
Även olika marinader, kryddblandningar och andra tips.
Antal i lager: 2
175:-
Spöbyggnad på mitt sätt - Boström
Denna bok innehåller den kunskap du behöver som nybörjare men också det lilla extra som den mer...
Antal i lager: 2
435:-
Så röker du kött och fisk
Författaren Alf Andersson tar upp allt – från rökningens kemi och teknik, bakteriologi,...
Antal i lager: 4
245:-
What Knot?
En bok med massor av knopar och knutar. Mycket väl instruerande med färgbilder.
Antal i lager: 1
179:-
Sortera efter